Nieuws

Bedenk slogan HV en vlieg twee jaar gratis + FILM

transavia.com is op zoek naar een nieuwe slogan. Bedenk jij onze nieuwe slogan, dan win je een jaar lang gratis vliegen voor twee personen! In de jury zitten Bram Gräber (algemeen directeur transavia.com), Richard Kemper (cabaretier/ex-reclameman), Kim Fast (First Officer transavia.com) en Wim Ubachs (strategist-conceptmaker). De huidige slogan ‘wat doe je hier nog’ wordt vervangen door de nieuw bedachte slogan. Ook krijgt een vliegtuig van de maatschappij de naam van de winnaar mee. Voor negen deelnemers die de hoofdprijs niet hebben gewonnen geeft transavia.om per persoon elf retourtickets weg voor een bestemming naar keuze. Iedere deelnemer krijgt na afloop van de actie een leuk, persoonlijk presentje dat altijd van pas komt tijdens een volgende vakantie. Meedoen met de actie kan tot en met 18 maart 10:00 uur.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Eigen postzegel KLM met Delftsblauwe KLM-huisjes

Volgende bericht

Norbert Stiekema van Disney naar Costa Cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.