Nieuws

Oerhollandse gidspresentatie Thomas Cook

Groot nieuws! De data voor de internationale Gidspresentatie en Agentenmeeting van Thomas Cook zijn bekend. Houdt 6 tot en met 9 december 2010 vrij in je agenda.

De bestemming blijft nog een verrassing maar deze schijnt toch zeker de moeite waard te zijn! De spectaculaire reis wordt afgesloten met een heuse Hollandse avond. Thomas Cook wil graag dat je vast na gaat denken over je outfit om dit oergezellige, Hollandse feest extra spectaculair te maken! Op ReisbureauInfo volgt spoedig meer informatie.

Melanie van Grunsven

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

5 Reacties

 1. Eugenie Engelbracht
  1 april 2010 at 17:09

  Ik ga voor de Antillen, mooi stukje Nederland en iedereen kan inhaken!

 2. Tom van Apeldoorn
  1 april 2010 at 16:40

  Amsterdam niet reizen toch feest

 3. Evelien 't Hoog
  1 april 2010 at 15:00

  Ik zeg: The Mill Resort, Aruba.

 4. Wim Wildekamp
  1 april 2010 at 14:33

  Orange County in Turkije! Zeker weten!!! Kan niet anders, of zijn er nog meer van dit soort parken 😉 of gaan we naar een bestemming met Hollandse roots?

 5. Antoinette de Kinderen
  1 april 2010 at 14:33

  Volendam??? 🙂

Vorige bericht

Groei bij VakantieXperts zet door

Volgende bericht

De Efteling voortaan 365 dagen per jaar open

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."