CoronavirusNieuws

Belvilla helpt in de strijd tegen het coronavirus

Deel dit artikel

Belvilla heeft haar huiseigenaren gevraagd hun huizen ter beschikking te stellen voor ziekenhuispersoneel, mensen die in quarantaine geplaatst worden en anderen die in tijden van de coronacrisis leefruimte nodig hebben.

Hier is heel positief op gereageerd en veel huiseigenaren geven aan dat ze de moedige mensen in deze strijd, die ervoor zorgen dat deze bijzondere crisis bestreden wordt, willen helpen. “Positieve reacties van huiseigenaren blijven binnenstromen”, aldus Belvilla.

“De druk op de zorg is momenteel extreem hoog en de vraag naar meer ruimte voor de zorg neemt toe om zo de last van het reizen tussen wonen en werken te minimaliseren. Daarnaast is het schrijnend voor mensen die niet meer naar hun thuisland kunnen reizen vanwege de nieuwe regels die overal nu gelden. Belvilla en haar huiseigenaren helpen graag daar waar zij kunnen in deze moeilijke tijden. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa zoekt Belvilla de samenwerking met officiële instanties die de hulpvragen in hun land registreren.  Samen met hen kunnen we vraag en aanbod koppelen en zo de hulp bieden die nodig is.”

Instanties die gebruik willen maken van het aanbod kunnen zich melden via care@belvilla.com.

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

ACM vraagt hotelbranche om gezamenlijk standaard voucher

Volgende bericht

Airbnb krijgt investering van $ 1 miljard en gaat zich meer focussen op langdurige verblijven

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."