Nieuws

Belvilla verstevigt partnerschap in Zuid-Frankrijk

Deel dit artikel

Het aanbod van de luxe vakantiehuizen van Kuypers Verhuur in Frankrijk is vanaf nu volledig geïntegreerd binnen het portfolio van Belvilla. Na een aangekondigde samenwerking in november 2018 hebben goede resultaten geleid tot deze volgende stap in het partnerschap. Ook de operatie met betrekking tot services ter plaatse wordt met hulp van John en Lydia Kuypers in 2020 volledig geïntegreerd door Belvilla.

Eind vorig jaar kondigden Belvilla en het succesvolle Kuypers verhuur al aan de krachten te bundelen wat betreft ongeveer 80 luxe villa’s in de Zuid-Franse Languedoc-Roussillon. Familiebedrijf Kuypers verhuurde sinds 2003 vakantiehuizen in de gebieden van de Aude en de Hérault, dicht bij steden als Narbonne, Carcassonne, Montpellier, Béziers en Limoux. Belvilla regelt alle boekingen in de regio, de service aan huurders en huiseigenaren wordt verzorgd door Kuypers Verhuur met het vooruitzicht dat Belvilla deze diensten in 2020 zal overnemen.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Kom naar de workshop Taiwan en maak kans op een reis

Volgende bericht

KLM moet vliegroutes naar Azië aanpassen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."