Nieuws

Ben jij erbij?

Het Oostenrijks Toeristenburo organiseert in samenwerking met Goodyear een speciale B2B-dag voor genodigden in Lelystad. De dag -die op 15 oktober aanstaande plaatsvindt- staat in het teken van ‘Veilig op weg naar de Oostenrijkse sneeuw met Goodyear’. Deelnemers gaan zelf de weg op en ervaren een uniek rijvaardigheidsspektakel waarbij zij zelf het verschil gaan ervaren tussen auto’s op winter- en op zomerbanden. Ook prominente personen uit de toeristische branche en media zijn hierbij aanwezig.

Wil jij deze spannende dag zelf ervaren? Lees dan snel meer in TravelPro 32 die deze week verschijnt, want het Oostenrijks Toeristenburo daagt maar liefst tien lezers van TravelPro uit om deze bijzondere dag bij te wonen!

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

17 november - Puerto Vallarta, TUI

Volgende bericht

Toekomst Martinair deze week bekend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."