Nieuws

Bentour wil Turkije nog aantrekkelijker maken

Deel dit artikel

Bentour CEO Deniz Ugur, bestuursvoorzitter Kadir Ugur en de Turkse minister van Cultuur en Toerisme, Mehmet Ersoy, kwamen op de Vakantiebeurs bijeen om te praten over de lange termijn en duurzame maatregelen om van Turkije een nog aantrekkelijkere vakantiebestemming te maken.

Zowel infrastructurele verbeteringen als de optimalisatie van de kwaliteitscriteria werden in detail besproken. Toekomstige marketingcampagnes zullen ook gebaseerd zijn op nieuwe benaderingen en een sterkere focus op de inhoud. “De ervaring die minister Ersoy gedurende vele jaren als succesvol ondernemer in het toerisme heeft opgedaan, is nu goud waard voor het kantoor”, aldus Kadir Ugur.

De huidige boekingscijfers wijzen al op een succesvol jaar voor Bentour. “We zitten momenteel 81% hoger dan het jaar ervoor. De groei is vooral te danken aan de zeer goede vraag van reizen naar Turkije. Ook de reisprijs steeg met gemiddeld 15% ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit heeft natuurlijk ook een positief effect op de commissies, die absoluut hoger zijn”, zegt algemeen directeur Deniz Ugur.

Naast de Vakantiebeurs in Utrecht is Bentour Reisen ook vertegenwoordigd op de Ferienmesse in Wenen, de CMT in Stuttgart en de Fespo in Zürich in januari.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Meer vrouwen naar de top? Stem dan op Sophie!"

Volgende bericht

UWV neemt ontslagaanvraag Ryanair-medewerkers niet in behandeling

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.