Nieuws

Beste boekjaar tot nu toe: Live To Travel zet bestsellers in het zonnetje

Deel dit artikel

Live To Travel trakteerde zondag haar bestverkopende reisagenten op een picknick bij restaurant Dengh in Utrecht. Onder genot van een heerlijke lunch en bijpassende wijnen van Boschendal blikten de touroperator en de reisagenten terug op de afgelopen maanden en was er mooi nieuws: per 1 juli bestaat het team van Live To Travel door het toevoegen van Jacky Martin-van Laar (voorheen Tenzing Travel) uit vijf collega’s.

De samenwerking met Boschendal, waarbij klanten van Live To Travel een gratis wine tasting bij Boschendal Estate in Zuid-Afrika en een fles van hun favoriete wijn thuisgestuurd krijgen, werd onder de aandacht gebracht evenals de plannen voor de studiereizen van 2019-2020. Live To Travel is momenteel bezig met het beste boekjaar tot nu toe en die groei is vooral te danken aan de loyaliteit van de reisagenten. Tamara de Groot: “Dat is ook zeker iets waarin wij zullen blijven investeren door het organiseren van producttrainingen en studiereizen en door onze bestsellers extra te bedanken voor hun support.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Griekse autoriteiten censureren advertenties tegen wrede ezelritten

Volgende bericht

Teldar Travel boost last minute-seizoen met extra Miles

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.