Nieuws

Beste verkoopdag in de geschiedenis van Travel Counsellors

Eergisteren was een historische dag in de geschiedenis van Travel Counsellors. Met een totale omzet van meer dan €680.000 was woensdag 16 januari 2019 de ‘best ever sales day’ van Travel Counsellors Nederland. Ook internationaal werd het sales record deze week verbroken met een totale omzet van de Travel Counsellors groep van meer dan 4 miljoen euro op één dag.

Managing Director Fred van Eijk: “Dat we al zo vroeg in het jaar ons record verbreken van de beste verkoopdag ooit is uniek en ontzettend veelbelovend voor de rest van het boekingsseizoen. Zowel ervaren als nieuwe Travel Counsellors draaien volop mee met de ene grote boeking na de andere. We zien een duidelijke toename in de boekingen die via ons eigen boekingssysteem Phenix op maat worden samengesteld en ook groepsreizen zitten enorm in de lift. We zijn heel trots op onze Travel Counsellors en op deze waanzinnige prestatie en kijken uit naar een succesvol 2019.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelPro zoekt Sales Support - Gesloten

Volgende bericht

UNIGLOBE Travel Holland zoekt Communicatie & Marketing medewerker

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."