Nieuws

Betine Steenbeek nieuwe nummer 1 Smile Society TOP 100

Deel dit artikel

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (augustus, september, oktober) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. De absolute nummer 1 van de lijst, Betine Steenbeek, is gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis.

Samen met een groep reisagenten reizen we af naar een autohuurbestemming en ontdekken we de leukste plekjes! Een trip vol plezier, informatie en spel. De deelnemers moeten verschillende opdrachten doen en ontdekken op deze manier hoe onmisbaar de huurauto tijdens een vakantie is.

In het zonnetje
Marco Ammerlaan (Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars) over de Top 100: “De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we maken ze blij met een leuk Sunny smile pakketje. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI Nederland neemt onderdelen van failliete Thomas Cook over

Volgende bericht

Digitale winkel van Albert Heijn geopend op Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.