Nieuws

Bliksembezoek Kuoni camper

Kuoni biedt de reisagent de mogelijkheid om Cruise America’s laatste aanwinst, de C-19, met eigen ogen te aanschouwen. Vanaf morgen tot en met 25 april rijdt Kuoni met deze camper door een aantal provincies van Nederland. ‘Gedurende deze periode brengen wij onder meer een bliksembezoek aan een aantal reisbureaus. Tevens bieden wij de reisagenten de mogelijkheid om de camper op een centraal gelegen locatie te bezoeken’, aldus een woordvoerder van Kuoni. Met enkele kantoren is de afspraak gemaakt om op bepaalde dagen een aantal uren bij het betreffende kantoor te staan. De reisbureaus bieden, in samenwerking met Kuoni, hun klanten de mogelijkheid om deze camper van Cruise America te bekijken. Voor meer info omtrent data en locaties kan contact worden opgenomen met de afdeling sales- en markekting van Kuoni via sales@kuoni.nl.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Stelling van de Week #14

Volgende bericht

Workshop ‘Dress for success’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.