Nieuws

Bloemenactie Neckermann & Malta

Jullie hebben op het reisbureau een blikje met een zonnebloemzaadje ontvangen van Verkeersbureau Malta en Neckermann Reizen. Maak -indien je de zonnebloem als reisbureau goed verzorgt en je een boeking maakt naar Malta bij Neckermann (zomer of winter)- een foto van de reusachtig grote bloem, en stuur die samen met je reserveringsnummer vóór 1 november 2010 naar: activiteiten@thomascook.nl. Met deze wedstrijd maak je kans op een jaar lang verse bloemetjes van Neckermann en Verkeersbureau Malta! Kijk voor meer informatie op Reisbureauinfo.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Ook tweede Zuid-Afrika Dinner Workshops succes

Volgende bericht

Faillissement Snoeijink Reizen BV en Rekro Reizen BV

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."