BlogsNieuws

Blog: Hoe is het met EurAm?

Vincent Hekkert, Business Development Manager van EurAm, schrijft iedere maand een blog voor TravelPro. De centrale vraag is: hoe is het met EurAm?

Vincent: “Prima! Goede reacties gehad op de vorige blog. Reisagenten vinden het fijn om zo geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen bij EurAm. Nu wil ik wat langer stil staan bij Cuba. Een land dat het hartstikke goed doet bij EurAm. Steeds meer reisagenten stellen een unieke rondreis samen via onze oplossing.

Om dit te ondersteunen komen we met een leuke actie. Een gratis excursie voor alle passagiers bij elke Cuba-boeking met minimaal 4 nachten! Keuze uit:

  • Halve dag excursie in Viñales, incl. lunch en boottocht
  • Halve dag wandelen door Old Havana met ervaren gids
  • Halve dag wandelen door Trinidad met ervaren gids

Geldig voor alle nieuwe reserveringen vanaf 1 juli 2014 met vertrek t/m 31 oktober 2014.

Via EurAm krijg je toegang tot 40 Nederlandse plaatsbeschrijvingen, 230 accommodaties (incl. home stays en bijzondere lodges), talloze excursies en shows, toeristenkaarten, autohuur (met chauffeur indien gewenst) en nog veel meer. Uiteraard ontvang je na boeking het inmiddels beroemde gratis RoadBook. Succes!

euramlogo_pink_eps

Volg EurAm op Facebook (www.facebook.com/EurAmNederland) en Vincent op Twitter (@vincenthekkert).

 

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Airberlin herhaalt succesvolle quiz

Volgende bericht

Kom jij ook naar de Star Alliance Halloween Night 2014?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."