Nieuws

Boeing slipt van de baan

 
berlingrtZondagmorgen is een Boeing 737 van Air Berlin van de baan geraakt door gladheid. De Boeing was onderweg van Dortmund naar Gran Canaria met 165 passagiers en 6 bemanningsleden aan boord.
 
De piloten moesten de start plotseling afbreken wegens een technisch mankement in de cockpit, zegt een woordvoerder van Air Berlin in Bild. Door de sneeuw en harde vaart kwam het vliegtuig in een weiland tot stilstand.
 
Alle inzittenden konden het toestel ongedeerd via de trappen verlaten. De passagiers werden direct per bus vervoerd naar een andere luchthaven. Vandaar vlogen ze met een ander toestel naar Las Palmas.
 
De luchthaven van Dortmund blijft gesloten tot de bergingswerkzaamheden zijn afgerond. Vluchten worden naar andere luchthavens omgeleid. Er word nog meer onderzoek gedaan naar het voorval.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Website Toerkoop vernieuwd

Volgende bericht

Hotels.com slaat handen ineen met TradeTracker

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.