Nieuws

Boek de Snow Experience Skisafari voor je klant

Deze winter bieden Vrij Uit, Holland International, Arke, Oad Reizen, De Jong Intra Vakanties, Summit Travel, Sunweb, Jiba, Husk, Camelot en SnowTrex de Snow Experience Skisafari aan via reisbureaus en websites. De safari is een nieuw concept bestaande uit drie verschillende dagtochten op de Oostenrijkse pistes.

Tijdens de skisafari worden de mooiste plekken en pistes van het betreffende skigebied bezocht onder leiding van een professionele Nederlandstalige gids. Er wordt gesnowboard en geskied in verschillende niveaugroepen van maximaal tien personen. Het instapniveau is zelfstandig blauwe piste maar ook voor de zeer ervaren wintersporter blijft de skisafari een uitdaging. De groepen gaan aan het einde van de dag ook gezellig met z’n allen naar de après-ski.

Lees in TravelPro nummer 33 waar de Snow Experience Skisafari deze winter wordt aangeboden.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Martinair stopt met passagiers vluchten

Volgende bericht

SUN PROMOTIONS lanceert online topaanbiedingen voor reisprofessionals

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."