Nieuws

Boek en win een exclusieve Fam Trip naar de Azoren met Avila Reizen

Deel dit artikel

Na het succes van de studiereis naar de mooie Champagne-streek, komt Avila Reizen opnieuw met een fam trip, dit keer naar de Azoren. Goed nieuws: jij maakt kans om hierbij aanwezig te zijn.

Deze exclusieve Azoren Fam Trip heeft een intiem karakter, je reist namelijk in een kleine groep van maar 3 andere collega’s en met een begeleider vanuit Avila Reizen naar deze wonderschone eilandengroep. De reis zal eind september/begin oktober 2021 plaatsvinden en heeft een duur van 6 of 7 dagen. Tijdens de Fam Trip worden er verschillende eilanden aangedaan om een goed beeld te krijgen van deze bijzondere archipel. Deze Fam Trip is opgesteld in samenwerking met de Azoren Tourism Board (Visit Azoren).

Hoe win je een deelname ticket voor deze trip?
Door te boeken bij Avila Reizen. Degene die tussen 23 juli 2021 en 10 september 2021 de hoogste omzet bij Avila Reizen boekt of de meeste boekingen (in absolute aantallen) bij ons neerlegt, wordt uitgenodigd voor deze trip om zelf kennis te maken met de prachtige Azoren en het Avila Reizen-product. De 3 plekken worden opgevuld door de partner die de hoogste omzet buiten Europa bij Avila Reizen behaalt binnen de genoemde data, de partner die de hoogste omzet binnen Europa/Nederlandse Antillen bij Avila Reizen behaalt binnen de genoemde data, en de partner die de meeste boekingen bij de reisorganisatie onderbrengt in absolute aantallen binnen de genoemde data.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Het is ongelooflijk fijn en leuk om weer boekingen te maken“

Volgende bericht

Disneyland Paris: Betoverende Kerst en Halloween Festival

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."