Nieuws

HolidayTaxis gaat samenwerking aan met Floow Travel

Floow Travel is een samenwerking aangegaan met HolidayTaxis, waarbij de transfers van HolidayTaxis direct bij te boeken zijn.

Agenten kunnen via het B2B systeem van Floow Travel direct (met één klik) een retour transfer toevoegen aan het gekozen pakket. Er is een variatie aan betrouwbare transfermogelijkheden van shuttle transfers, minibussen en privé transfers tot premium transfers. De gekozen transfer wordt direct verwerkt in het systeem van HolidayTaxis. Gedeelde shuttle transfers zijn al te boeken vanaf €7,- per persoon. De prijzen in het overzicht zijn totaalprijzen voor het gehele reisgezelschap.

Agenten kunnen transfers toevoegen bij zowel pakketten van Floow Travel als Floow Dynamic. Door het gebruiksvriendelijke B2B systeem van Floow Travel kunnen agenten een totaalpakket aanbieden om de klanten de gehele reis te ontzorgen en tegelijkertijd extra marge verdienen. Alle transfertarieven zijn namelijk commissionable.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

"Problemen Air France niet laten oplossen door KLM"

Volgende bericht

EasyJet betreurt stakingsacties, EUclaim wijst op mogelijk recht vergoeding

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.