Nieuws

Boek nu alle Schiphol parkings via Parcompare

Deel dit artikel

Vanaf november is het mogelijk om via Parcompare een parkeerplaats op Schiphol voor jouw klanten bij te boeken. Door deze unieke deal kan jij een parkeerplaats op P3 Smart Parking reserveren voor de klanten en een

In de afgelopen maanden is Parcompare druk bezig geweest met het uitbreiden van het huidige aanbod van parkeerplaatsen. Eerder dit jaar is er een samenwerking ontstaan met Amsterdam Airport Schiphol om hun parkeerplaatsen toe te voegen. Dit betekent dat de parkeerplaatsen van Schiphol, zoals Smart Parking, Terminal Parking, Excellence Parking, Holiday Valet Parking en Valet Parking, in het platform van Parcompare boekbaar worden gemaakt.

Schiphol is hiermee het eerste vliegveld waarvan de on-airport parkeerplaatsen toegevoegd zijn in het Parcompare platform. “Het zorgt voor een enorme boost voor ons platform”, aldus Sven Snel (eigenaar van Parcompare). “Hiermee kunnen we onze resellers nog uitgebreider gaan bedienen, onze vergelijking wordt nog transparanter en kunnen we meer reizigers bedienen met een juiste service om naar de luchthaven te komen. We zijn heel blij dat we deze stap hebben gemaakt in samenwerking met Schiphol.”  

De parkeerplaatsen van Schiphol zullen vanaf nu te boeken zijn via het Parcompare platform.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Corendon vanaf Groningen: Kos en Kreta

Volgende bericht

TravelBird lid van ANVR

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."