Nieuws

Boek RIU op Kaapverdië en maak kans op een studiereisplek

Van 8 tot en met 13 december organiseert RIU in samenwerking met TUI een studiereis naar Sal en Boavista, Kaapverdië. TUI heeft een actie gelanceerd, waardoor jij kans maakt op een studiereisplek. Je bent dan een van de eersten die in het nieuwe RIU Palace Boavista mag verblijven (opening november 2018).

Om kans te maken op een studiereisplek moet je tussen 1 juli en 31 augustus zoveel mogelijk RIU op Kaapverdië (vertrek zomer 2018, winter 2018/2019 en zomer 2019) boeken. “Met iedere reservering ding je mee tijdens de loting, dus hoe meer reserveringen des te meer kans dat je wint”, laat TUI op haar salespagina weten.

Boekingen voor RIU Palace Boavista tellen dubbel mee. Stuur het reserveringsnummer en de naam van het geboekte RIU hotel naar Edwin Lohman via elohman@riu.com 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Zowel Brussels Airlines als Eurowings blijven korte en langeafstandsvluchten uitvoeren

Volgende bericht

EasyJet stimuleert lezen op grote hoogte

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.