Nieuws

Boeking Interhome valt niet meer onder risicodragende omzet

Per 1 december 2019 is het ANVR-lidmaatschap van HHD B.V. (Interhome) vervallen en is HHD AG (de Zwitserse moederfirma van HHD B.V.) toegetreden als nieuw lid van de ANVR. Het ANVR-nummer blijft ongewijzigd; 04226.

Als onderdeel van deze wijziging verleent SGR een volledige vrijstelling aan HHD AG, omdat het risico afdoende in Zwitserland is verzekerd door AXA/Winterthur. Dit geldt ook voor SGRZ, waardoor een boeking bij Interhome niet meer valt onder risicodragende omzet.

Vrijstelling
“Goed nieuws dus voor alle Nederlandse reisagenten. HHD AG is daarnaast ook lid van het Calamiteitenfonds. Jij kan dus met een gerust hart een vakantiewoning boeken en jouw klant profiteert onveranderd van onze Zwitserse kwaliteit en een uitstekende vakantiebeleving. Een mooie efficiency slag voor ons hoofdkantoor maar wel een heel belangrijke positieve verandering voor de Nederlandse retailers. Met deze vrijstelling hoeven reisagenten de Interhome omzet niet op te geven als risicodragende omzet. Een wens van enkele grote retailketens waar Interhome al jarenlang mee samenwerkt. Hiermee bewijst Interhome des te meer dat we er juist zijn voor de reisagenten. Naast een salesteam, actieve deelname aan retail beurzen/evenementen, retailmailingen en hoge agentenkorting is dit weer een goede stap om de samenwerking met de Nederlandse reisagenten te versterken”, aldus Rudolf Verbeek (Commercieel Manager Interhome).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Verdacht pakketje Eindhoven Airport: loos alarm

Volgende bericht

Maak op 16 en 17 december kennis met de wereld van Silversea Cruises

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.