1TIS en Sunny Cars hebben gezamenlijk de autohuur-koppeling gerealiseerd, waardoor autohuur direct in te boeken is vanuit de backoffice software GRIP van 1TIS.

“Uiteraard zijn wij zeer blij met deze gerealiseerde API koppeling, want hierdoor maken wij het onze klanten nog gemakkelijker om autohuur in te boeken. Vanuit ons eigen backoffice systeem GRIP, wordt de autohuur geboekt en wordt, door deze koppeling, ook direct in het systeem van Sunny Cars ingeboekt. De efficiëntie die hierdoor wordt behaald is groot en dat is waar het ons altijd om gaat, bij het toepassen van
automatisering”, aldus Rico van Loenen (directeur 1TIS).

“Samen met Sunny Cars hebben we deze gebruiksvriendelijke boekingsomgeving gecreëerd, om onze gezamenlijke klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Uiteraard verwachten wij dat deze realtime koppeling bijdraagt aan de verhoging van de conversie van het autohuurproduct. Een win-win voor uiteindelijk alle partijen.”

Cheray ter Laak, eigenaar Ilios Reizen, laat weten: “Wij maken reeds gebruik van deze Sunny Cars koppeling en wij kunnen nu veel efficiënter werken. Een huurauto vastleggen gaat nu veel gemakkelijker en de vouchers worden automatisch opgeslagen. Al met al kost het ons nu veel minder tijd om een huurauto, voor onze klanten, vast te leggen.”