Nieuws

Borussia Dortmund benoemt P1 Travel tot Official Regional Partner

Deel dit artikel

Borussia Dortmund heeft zijn eerste officiële ticketpartner aangewezen om hun tickets te verkopen, namelijk het Nederlandse P1 Travel. De reisorganisatie is specialist in sportevenementen en -wedstrijden over de hele wereld. Ook voor P1 Travel is het een unicum: voor hen is het hun eerste Duitse partner.

Het Nederlandse reisbureau P1 Travel draagt vanaf nu de titel van “Official Regional Partner” van Borussia Dortmund en is hiermee de enige partner van deze voetbalclub op ticketniveau. Dat betekent dat Borussia Dortmund P1 Travel heeft geselecteerd om officiële tickets te verkopen binnen de Nederlandse en Britse markt. P1 Travel heeft al contracten met veel grote voetbalclubs in onder andere Engeland en Spanje, maar breidt haar officiële aanbod hiermee ook uit naar Duitsland. De reisorganisatie gaat diverse tickets aanbieden, van losse standaard stoelen tot aan VIP-stoelen en pakketten waarbij hotelovernachtingen inclusief zijn. Alles voor dat onvergetelijke voetbalweekend.

“We zijn er enorm trots op dat we nóg een contract mogen tekenen dit jaar, vooral na een periode als corona waarin de stadions niet open waren”, vertelt Joost Verwer, Partnership Manager van P1 Travel. “Het feit dat wij dit vertrouwen krijgen, is een veelbelovende factor voor de toekomst en we kijken uit naar een goede samenwerking.” Volgens Verwer is het bijzondere vooral dat Borussia Dortmund veel seizoenskaarthouders heeft en door deze hoge vraag naar tickets is het verkrijgen van losse wedstrijdtickets lastig. P1 Travel heeft een vast aantal stoelen per wedstrijd toegewezen gekregen en kan dus gegarandeerd tickets verkopen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Bonaire en haar mensen geven mij een heel fijn gevoel”

Volgende bericht

Westbound Travel opent nieuwe winkel in Hengelo

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."