Nieuws

Nieuwe Managing Director voor Belvilla

Deel dit artikel

Belvilla, onderdeel van de @Leisure Group, heeft Bret Kelly benoemd tot Managing Director. Sinds 2013 is Kelly werkzaam voor de holding als Chief Technology Officer, waar hij onder meer een belangrijke bijdrage leverde aan de acquisitie van diverse bedrijven en de integratie hiervan binnen de groep. Zijn nieuwe rol als Managing Director onderstreept de visie van Belvilla dat techniek en online dienstverlening een essentiële rol spelen in het bieden van de beste klantervaring.

Tobias Wann, CEO van de @Leisure Group: “We geloven in de kracht van een sterke klantenservice die wordt gecombineerd met de juiste technische oplossingen. Ik heb Bret leren kennen als iemand met een groot hart voor onze klanten. Op technologisch vlak heeft hij ons naar een hoger niveau gebracht, waardoor we onze gasten, huiseigenaren en partners nog beter bedienen. Ik twijfel er geen moment aan dat we met hem aan de Belvilla-leiding onze internationale groeiambities waar kunnen maken.”

Kelly startte zijn loopbaan in Silicon Valley en emigreerde in 2005 naar Nederland. Sindsdien zat hij in het managementteam van zeer succesvolle online organisaties, zoals eBay, Marktplaats en VNU (bekend van onder andere NationaleVacatureBank.nl en Intermediair.nl). Vanaf 2013 is hij werkzaam als CTO bij de @Leisure Group, een functie die hij de komende tijd ad interim blijft vervullen.

Foto: Bret Kelly

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Einde noodtoestand Gambia

Volgende bericht

Vernieuwde lounge voor KLM

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."