Nieuws

British Airways en Visit Londen bieden ‘Alleen in Londen’-pakket

British Airways en Visit London hebben de handen ineen geslagen om in de maand september een complete stedentrip naar Londen aan te bieden. Het ‘Alleen in Londen’-pakket bestaat uit een comfortabele vliegreis, hotelovernachtingen en toegang tot toeristische attracties en biedt reizigers uit Nederland een compleet Britse ervaring.

De voordelige vluchten van British Airways maken van september een ideale maand om Londen te bezoeken. Tot en met 26 september 2010 biedt het ‘Alleen in Londen’-pakket retourvlucht, hotelovernachtingen en toegang tot bezienswaardigheden die Londen uniek maken. Nederlandse reizigers kunnen dit samengestelde pakket gemakkelijk in één keer boeken via www.alleeninlonden.com.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Samenwerking de Jong Intra en Amadeus

Volgende bericht

Lustrumeditie leveranciersdag Travel Counsellors groot succes

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.