Nieuws

Brussels Airlines gaat samenwerking aan met TUI fly

TUI fly gaat samenwerken met Brussels Airlines; een Airbus A320 met 180 stoelen zal de bestaande capaciteit op Brussel Airport versterken. De door Brussels Airlines uitgevoerde vluchten zullen in de beginfase de Middellandse Zee-bestemmingen aanvliegen.

Dit jaareinde treedt het akkoord in werking en de eerste vluchten zullen tijdens de kerstvakantie worden uitgevoerd onder een TUI fly-vluchtnummer. In de periode van december tot oktober zijn de door Brussel Airlines verzorgde vluchten voornamelijk voorzien tijdens het weekend. Tijdens de maanden juli en augustus zal Brussels Airlines twee vluchten per dag uitvoeren voor TUI fly. De bemanning zal bestaan uit piloten van Brussels Airlines en cabinepersoneel van zowel Brussels Airlines als TUI fly.

Aanvankelijk zullen veertien bestemmingen met Brussels Airlines worden aangevlogen: zes in Spanje, drie in Griekenland, twee in Turkije en een in Marokko, Egypte en Bulgarije. Andere bestemmingen kunnen hier naderhand aan worden toegevoegd. Erik Follet, Director Aviation Planning TUI Benelux: “We zijn zeer verheugd over deze samenwerking met de collega’s van Brussels Airlines en we verwelkomen dit belangrijk partnership voor de Belgische sector. Deze extra vluchten zullen ons toelaten om onze reizigers een ruimer aanbod aan te bieden.” David Lyssens, Head of Network and Partner Management bij Brussels Airlines : “We zijn heel blij met dit partnership met TUI. Dit brengt twee grote spelers uit de Belgische reissector samen om voor de vakantiegangers een kwalitatieve reiservaring te creëren.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

easyJet breidt zomeraanbod uit met vierde bestemming in Kroatië

Volgende bericht

Karin van Grimbergen wint speurtocht tijdens MSC Grandiosa-event

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."