TravelPro

Brussels Airlines schrapt 105 vluchten na Cook-drama

Nationale staking in België: Brussels Airlines past vluchtprogramma 13 februari aan

Brussels Airlines schrapt in oktober 105 vluchten. Dat komt volgens de airline door het wegvallen van Thomas Cook. Een woordvoerder van de airline heeft het schrappen van de vluchten bevestigd.

De vluchten die zijn geschrapt gaan voornamelijk naar bestemmingen als Griekenland en de Canarische Eilanden. Deze vluchten werden volgens Brussels Airlines voornamelijk gevuld werden met klanten van Thomas Cook. Ook deze maand worden al vluchten geannuleerd door Brussels Airlines.

Doordat Brussels Airlines de keuze heeft moeten maken om de vluchten te schrappen worden ook 3.500 eigen klanten van de airline getroffen. Brussels Airlines laat weten op zoek te gaan naar een oplossing. De geschrapte vluchten zouden zo’n 2% van alle vluchten van Brussels Airlines omvatten in die periode.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Exit mobile version