Vacature

Buro Scanbrit zoekt fulltime reisspecialist (m/v)

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa. Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Baltische Staten, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden, Ierland, Groenland, Spitsbergen en Canada. In ons kantoor te Amsterdam werken ca. 60 mensen dagelijks aan het tot stand komen van vakanties en rondreizen. En dat doen we al meer dan 50 jaar. Niet voor niets zijn we al 16 keer uitgeroepen tot de beste reisorganisatie naar Noordwest-Europa. En in 2016 zijn wij tijdens de Vakantie Awards verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie ‘Autovakanties’. Buro Scanbrit is een dochterorganisatie van Stena Line Holland BV.

De uitdaging
Als reisspecialist op ons Customer Service Center ben je verantwoordelijk voor het telefonisch en schriftelijk verkopen, adviseren en reserveren van vakanties, excursies en vervoer. Je informeert en adviseert de klant over de bestemmingen en kijkt de beschikbaarheid na in de diverse computersystemen.

Je profiel
Je beschikt over een MBO/HBO opleiding bij voorkeur aangevuld met een toeristische opleiding of relevante werkervaring. Je woont in Amsterdam of omgeving. Je hebt een goede telefoonstem, kunt goed luisteren, werkt nauwkeurig, hebt ervaring met reserveringssystemen, kunt zelfstandig werken en je bent een echte teamspeler. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Verder ben je stressbestendig, flexibel en resultaat- en klantgericht. Werken in de avond of in het weekend is voor jou geen probleem.

Ons aanbod
Je komt in een dynamisch bedrijf te werken met een leuke informele werksfeer en een enthousiast team. Resultaat en plezier in je werk staan bij ons voorop. De professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s staat centraal.

Sollicitatie en informatie
Heb je interesse in deze baan en voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan je sollicitatie voorzien van je C.V. naar:
Buro Scanbrit
t.a.v. Dhr. J. van de Water
e-mail: jos.vandewater@buroscanbrit.nl
Postbus 95260
1090 HG Amsterdam

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Piloten hopen met bemiddelaar KLM te overtuigen

Volgende bericht

Primera Air rechtstreeks naar VS vanaf Brussels Airport

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.