Nieuws

Buro Scandinavia begeeft zich op glad ijs

Buro Scandinavia heeft voor komend winterseizoen een nieuw schaatsarrangement in Zweden samengesteld. Schaatsliefhebbers kunnen kiezen uit een 8- of 10-daags arrangement met verblijf aan het Runn Meer, dat al jaren wordt uitgeroepen tot ’s werelds beste ijsbestemming. Het meer in Midden Zweden staat ’s winters bekend om haar brede schaatsbanen met het mooiste natuurijs. De vakantiewoningen die in het arrangement zijn opgenomen liggen direct aan het Runn Meer, zodat men meteen de schaatsen kan onderbinden voor een toertocht, variërend van 10 tot 80 kilometer, over de uitgestrekte ijsvlakte.
 
Schaatsclinic van Sebastian Falk
Buro Scandinavia biedt bovendien tegen een kleine toeslag de mogelijkheid om schaatstraining te krijgen van niemand minder dan Sabastian Falk. Een training van deze Zweedse voormalige topschaatser staat garant voor verbeterde schaatstechnieken. Vakantiegangers kunnen deze bijzondere schaatstraining boeken op één van de zaterdagen in januari.
 
Runn Winter Week
Tijdens de Runn Winter Week, waarin van 5 t/m 13 februari 2011 veel verschillende toertochten, schaatswedstrijden en andere activiteiten gepland staan, houdt de KNSB ook de Nederlandse schaatsmarathon kampioenschappen. Deze officiële wedstrijden vinden op het Runn Meer plaats op 11 en 12 februari.
 
Schaatsliefhebbers

Het schaatsarrangement is te boeken voor de periode 1 januari t/m 30 maart 2011. Zowel het 8- en het 10-daagse arrangement zijn inclusief de overtocht met de nachtferry van Stena Line vanuit Kiel naar Göteborg en vijf of zeven overnachtingen in vakantiewoningen van Främby Udde. Een andere optie is vliegen naar Stockholm en dan verder reizen per trein naar Mora (prijzen op aanvraag). Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia over het nieuwe arrangement: ‘De kans op natuurijs is in Nederland niet erg groot en daarom trekken steeds meer schaatsliefhebbers naar het buitenland om mooie tochten te rijden. Het Runn Meer is dan een fantastische bestemming! Voor korte of lange toertochten, maar ook voor kinderen die in een sleetje het ijs op willen.’

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

FOTO'S & FILM: Disneyland Paris presenteert Toy Story Playland

Volgende bericht

Holland America Line lanceert agentenactie

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.