Nieuws

Buro Scandinavia verlengt vroegboekkortingen

Buro Scandinavia heeft besloten om de bestaande vroegboekkortingen voor een groot aantal accomodaties in Finland te verlengen tot en met 30 november van dit jaar. Vanaf 1 december gelden dan andere prijzen. Het gaat hierbij om: Hotel Hullo Poro, Hotel Levi Panorama, Hotel Sokos Levi, Yllas Saaga Hotel en Ounosvaaran Pirtit Vakantiewoningen. Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia over de verlenging van de periode voor vroegboekkortingen: ‘Finland doet het erg goed. Er wordt veel geboekt op onze eigen charters naar die bestemming. Om nu nog meer mensen de kans te geven ook te genieten van een fantastische vakantie in Finland, hebben we besloten de periode voor de vroegboekkortingen te verlengen tot eind november. Ik zou bijna willen zeggen: ‘zorg dat je er snel bij bent’.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Arke en TravelXL maken combi

Volgende bericht

Stelling van de week #35

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.