Nieuws

Business points bij Air Berlin

Air Berlin begint met een nieuw klantenbidingsprogramma dat gericht is op kleine en middelgrote Bedrijven. Op deze manier wordt een eigen corporate programma mogelijk gemaakt voor ondernemingen die niet over een groot zakenreisbudget beschikken.

Voor elke zakelijke vlucht die een vaste medewerker van het kleine en middelgrote bedrijf maakt, krijgt de organisatie business points bijgeschreven. De creditering en het beheer van de business points zijn gratis en mogelijk zonder veel moeite. Bij de boeking van een vlucht volstaat de vermelding van het business points-klantennummer. Hierbij maakt het niet uit via welk verkoopkanaal wordt geboekt.

Voor meer informatie over de business points verwijs ik je graag door naar TravelPro nummer 14.

Melanie van Grunsven

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Gambia winterzon 2010/2011 nu boekbaar

Volgende bericht

Groei bij VakantieXperts zet door

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."