Nieuws

C-buddy.nl: nieuw initiatief voor passagiers met vertraging

C-buddy.nl is een nieuw initiatief op gebied van vertragings- en annuleringsvergoedingen, waarbij vluchten al vóóraf aangemeld kunnen worden. C-buddy.nl helpt de reiziger met het innen van vergoedingen bij vertragingen, annuleringen, instapweigering en overboeking in de luchtvaart. Maarten ter Linde, initiatiefnemer en oprichter: “We doen dat op een andere manier dan de concurrenten, door de reiziger een extra stukje gemak te bieden. Je kunt bij ons vluchten namelijk vóór je op reis gaat al aanmelden. Dit is te vergelijken met een reisverzekering, die je preventief afsluit bij boeking en natuurlijk hoop je als reiziger dat je hier geen aanspraak op hoeft te maken. Vluchten voor vertrek via C-buddy.nl doorgeven is net zo’n preventieve actie. Mocht er onverhoopt toch een probleem met een vlucht zijn geweest, dan wordt dit door ons gesignaleerd en nemen we contact op om het proces verder in gang te zetten. Onderscheidend is ook het C-buddy Service Pakket en de Corporate card voor de zakenreiziger”

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

NOVASOL biedt vakantiehuizen voor ‘echte mannen’

Volgende bericht

Sunny Cars module toegevoegd aan Waverunner

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.