Nieuws

Camiel Eurlings nieuwe topman KLM

camielOud-minister Camiel Eurlings wordt de nieuwe topman van luchtvaartmaatschappij KLM. Hij volgt Peter Hartman op die vanaf 2007 aan het roer staat van de luchtvaartmaatschappij. In 2014 gaat Hartman met pensioen, tot die tijd blijft hij nog actief bij het bedrijf betrokken en ook blijft hij deel uitmaken van het bestuur van Air France-KLM. Hartman gaf tijdens de bekendmaking aan verheugd te zijn over het besluit van de raad van commissarissen om Eurlings te benoemen tot zijn opvolger.

De geruchten dat Eurlings het stokje van Hartman over zou nemen, gingen al langer. De 39-jarige oud-minister zit sinds juli 2011 in het bestuur van KLM. Hij leidde sindsdien de vrachtafdeling van Air France-KLM. Per 1 juli start Eurlings als nieuwe baas bij de luchtvaartmaatschappij.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ter Haar sr.: “Maak luchthaven Twente operationeel''

Volgende bericht

transavia.com zoekt nieuwe topman

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."