Nieuws

Campinglife Campinggids voldoet aan alle wensen

De Campinglife Campinggids 2011 is reeds uitgebracht. In de gids zijn 1.400 campings in Europa te vinden. Gebleken is dat men het nog altijd fijn vindt een naslagwerk in hard copy te hebben, daarom is de gids al voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgebracht.

De Campinglife Campinggids bevat alle informatie die kampeerders nodig hebben. Naast een overzichtelijke en bondige beoordeling van alle campings en hun faciliteiten is bij elke beschreven camping een routebeschrijving en een tarievenlijst geplaatst. Internet is niet overal te bereiken terwijl de Campinggids overal en altijd ‘mobiel’ is en zeer handig is om mee te nemen gezien het meeneemformaat.

Onafhankelijke gids
De inspecteurs van Campinglife opereren volledig onafhankelijk. Aan de hand van vooraf opgestelde criteria wordt bepaald welke campings in de gids worden opgenomen en wat de sterke en minder sterke punten van de betreffende campings zijn. De gids bevat zowel grote, kleine als intieme campings. De gids kost € 16,95 en is te koop bij de boekhandel, de website campinglifeshop.com of via de link op campinglife.nl.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

FOTO's: Reisagenten beleven veelzijdig Grindelwald met HI

Volgende bericht

Gratis entree waterpark bij Oad boeking Turkije

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."