Nieuws

Canada Experience op 4 en 5 november

Deel dit artikel

Op 4 en 5 november organiseert Inside Travel News wederom de bekende Canada Experience. Een unieke gelegenheid voor media, productmanagers van touroperators en reisagenten om alles te weten te komen van Canada. Tijdens de Canada Experience wordt er uit eerste hand verteld over de vele mogelijkheden die dit bijzondere land te bieden heeft.  Media en productmanagers 4 november 2010

Op de donderdag zijn er twee workshops en heeft elke journalist en productmanager de tijd nieuwe ideeën uit te wisselen of om oude banden weer aan te halen. Er is een ochtend sessie met optionele aansluitende lunch en een middag sessie met afsluitende borrel. Geef u snel op, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen! Reisagenten training 5 november 2010 

Veel Canadese participanten zullen ook dit jaar weer overvliegen om hun enthousiasme te delen met alle reisagenten! Door middel van 6 workshop waarin 19 producten gepresenteerd worden, maken de reisagenten kennis met deze prachtige bestemming! Naast de Canadese contacten, kan er genoten worden van een heerlijke lunch, afsluitende borrel en iedereen maakt kans op een studiereis naar Canada! Wie zijn er aanwezig?

Er zijn dit jaar veel bekenden maar ook nieuwe partijen aanwezig;  Air Canada, Air Transat, Calgary TDR, Canadian Rockies TDR, Edmonton TDR, Fraserway, Lake Louise Inn, Mayfair Hotels & Resorts, Quebec Tourism, Rocky Mountaineer, Ski Banff Lake Louise Sunshine, The Crossing, Tourism British Columbia, Tourism Canmore Kananaskis, Tourism Fernie, Travel Alberta, Via Rail, Yukon Tourism & Culture en Westjet.

Inschrijven? Klik hier.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Is het terecht dat de ANVR een kort geding heeft aangespannen tegen Lufthansa?

Volgende bericht

Efteling dagelijks te zien op televisie bij RTL 8

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.