Buro Scanbrit heeft het aanbod van wintervakanties uitgebreid met een nieuwe bestemming: Canada. Net als in Scandinavië is een wintervakantie in Canada meer dan skiën alleen. De uitgestrekte natuur is perfect voor avontuurlijke activiteiten. Van huskytocht door de poedersneeuw tot sneeuwschoenwandeling met uitzicht op de bergtoppen.

Sander Geleedst (Marketing Manager van Buro Scanbrit): “Canada is een veelzijdige bestemming die perfect aansluit op ons huidige programma. Door onze jarenlange ervaring met de échte winterbeleving, hebben we in Canada een geweldig aanbod van vakanties ontwikkeld.”

In het programma zijn twee Winter Adventure-pakketten naar Jasper en Banff opgenomen. De pakketten zijn inclusief vlucht, verblijf en drie activiteiten. Een huskysafari in de weidse natuur, een wandeling door de Maligne Canyon langs bevroren watervallen en zelfs een helikopter tocht in het hart van de Rockies behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Buro Scanbrit verschillende drie- en viersterrenaccommodaties in de drie leukste skibestemmingen van Canada: Jasper, Banff/Lake Louise en Whistler. Geroemd om de geweldige sneeuwcondities, en waar naast het skiën ook excursies mogelijk zijn. Kijk voor meer informatie over de Canada arrangementen of andere reizen van Buro Scanbrit op www.buroscanbrit.nl.