Nieuws

Canada-trainingen voor reisagenten

Air Canada en EurAm gaan in april en mei op diverse locaties in Nederland trainingen over Canada voor reisagenten verzorgen. Tijdens de training -die ’s ochtends plaatsvindt- wordt Canada opgedeeld in drie regio’s, waarbij de deelnemers per regio alles te weten krijgen over de bezienswaardigheden, de aanvlieghavens van Air Canada en hoe ze zelf routes en offertes kunnen maken via EurAm. ‘We kwamen elkaar tegen tijdens de Wereld Work Shop en raakten in gesprek over dit idee’, aldus Danielle Goedkoop, sales executive van Air Canada. Ook Vincent Hekkert, salesmanager van EurAm is enthousiast ‘We vullen elkaar perfect aan, EurAm verzorgt alles op het land en Air Canada doet de vluchten. Veel reisagenten kennen EurAm voor de USA, maar met deze training willen wij laten zien dat zij ook prima bij ons terecht kunnen voor Canada.’ Inschrijven voor de training kan door een e-mail te sturen naar: info.nederland@euram.eu onder vermelding van naam en de contactgegevens van het reisbureau. Na inschrijving ontvangen deelnemers een bevestiging en routebeschrijving.

Data en locatie trainingen
15 april in De Bilt (Utrecht) in Hotel Van der Valk
21 april in Assen (Drenthe) in Hotel Van der Valk
27 april in Cuijk (Noord-Brabant) in Hotel Van der Valk
28 april in Haarlem (Noord-Holland) in Hotel Van der Valk
11 mei in Gilze Rijen (Noord-Brabant) in Hotel Van der Valk
12 mei in Nieuwerkerk a/d IJssel (Zuid-Holland) in Hotel Van der Valk

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

9 februari - Sky Airlines & Oad Reizen - 'The SKY has no limits!'

Volgende bericht

Breda start kennisatelier ‘multifunctionele vrijetijdslocaties’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.