Nieuws

Carlijn ervaart Robinson Club Maldives

Carlijn Gerritsen, winnares van de Robinson Malediven-Tester-wedstrijd, testte onlangs alle faciliteiten van Robinson Club Maldives en heeft haar ervaringen in een reisverslag verwerkt. Haar avonturen en foto’s zijn nu te lezen op www.Clubrobinson.nl.

Ter promotie van de nieuwe Club op de Malediven organiseerde ROBINSON, specialist in georganiseerde exclusieve clubvakanties, vorige jaar een opvallende actie waarbij in heel Nederland een ‘tester’ werd gezocht die de nieuwe 5-sterren Club wilde testen. Er kwamen duizenden aanmeldingen binnen. Winnares Carlijn mocht onlangs een week lang een waterbungalow op palen in zee met eigen zonneterras, jacuzzi en glazen bodem haar thuis noemen. Er was geen tijd om zich te vervelen op het tropische eiland met koraalrif: overdag werden de WellFit faciliteiten getest zoals aquajoggen in zee, yoga, snorkelen en schilderen voor beginners en ’s-avonds werd er gelounged, gedineerd bij kaarslicht op het strand en gedanst op (strand-)feestjes.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Doutzen Kroes gaat het liefst weer backpacken

Volgende bericht

Nieuwe boekbare website Holland International

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.