In 2020 is Carnival Cruise Line de eerste rederij met een achtbaan op zee. De ‘Bolt Ultimate Sea Coaster’  zorgt voor een onvergetelijke en unieke ervaring op het nieuwste en meest innovatieve schip van de cruisemaatschappij, de Mardi Gras.

De achtbaan is een adrenalinestoot van bijna 800 meter aan opwindende wendingen, bochten en afdalingen op hoge snelheid. De baan is volledig elektrisch en stelt de inzittende in staat om te racen op een circuit hoog boven het water, waardoor gasten de zee op een spannende nieuwe manier kunnen ervaren met adembenemende uitzichten.

BOLT begint met een snelle lancering waar de inzittende een acceleratieniveau kunnen bereiken dat lijkt op dat van een raceauto. De baan eindigt met een krachtige haarspeldbocht rond de iconische trechter van Carnival. De snelheden van de rijders worden na afloop van de race bekendgemaakt en net als bij de achtbaan op het land worden de gasten tijdens de rit gefotografeerd voor een gedenkwaardige herinnering. En omdat de gasten hun eigen snelheid kiezen, is elke rit uniek.

“Mardi Gras zal ons meest innovatieve schip ooit zijn met een aantal bijzondere kenmerken en attracties, benadrukt door BOLT, de eerste achtbaan op zee,” aldus Christine Duffy (President van Carnival Cruise Line). “BOLT zet de traditie van Carnaval voort en biedt onze gasten nieuwe manieren om ‘Fun’ te kiezen. We zijn zo enthousiast om deze unieke en opwindende attractie te introduceren.”