Nieuws

Cars 2, Disney’s nieuwste animatiefilm

“CARS 2” Lightning McQueen (voice by Owen Wilson) ©Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Vanaf 6 juli aanstaande is Cars 2, Disney’s nieuwste animatiefilm, te zien in de Nederlandse bioscopen. Op vertoon van het Cars 2 bioscoopkaartje ontvangt de klant tot € 200 in het reisbureau. Deze aanbieding wordt reeds gecommuniceerd via een trailer in de Nederlandse bioscopen en begin juli start de tv-, radio- én printcampagne van Oad. Op www.disneystars.com vind je meer informatie over deze aanbieding en de voordelen voor jou als reisagent. De twintig eerste reisagenten die in juli een boeking maken, maken kans op één van de twintig gratis bioscoopkaartjes voor Cars 2!

In Cars 2 steken super raceauto Bliksem McQueen en zijn beste vriend Takel de Grote Oceaan over om te gaan racen tijdens de allereerste Grand Prix in de wereld. De race moet bepalen wie de snelste raceauto ter wereld is. Wanneer Takel in een internationaal spionnenavontuur verzeild raakt blijkt de weg naar succes boordevol valkuilen, omleidingen en hilarische verrassingen te zitten. Takel bevindt zich met het ene wiel in de belangrijke race van Bliksem McQueen en met het andere wiel in een super geheime spionage missie. Hij komt in een explosieve achtervolging terecht wat hem dwars door de starten van Japan en Europa leidt. De film staat in het teken van avontuur, spanning en vriendschap en is een aanrader voor alle leeftijden.

© 2011 – 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Royal Jordanian verlengt PEP-tarief

Volgende bericht

Singapore Airlines en Brussels Airlines tekenen codeshare overeenkomst

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."