Nieuws

Cathay Pacific nieuwe partner in ‘easyJet Worldwide’

Deel dit artikel

easyJet heeft vandaag aangekondigd dat Cathay Pacific partner is geworden in de transferservice ‘Worldwide by easyJet’.

easyJet-passagiers kunnen binnenkort via de luchthaven Londen Gatwick gemakkelijk overstappen op zowel easyJet vluchten binnen het hele Europese netwerk als vluchten van Cathay Pacific. Aanvankelijk zal de verbinding tussen Londen Gatwick en Hong Kong zijn, de verbinding zal in de aankomende weken van start gaan. De populariteit van ‘Worldwide by easyJet’ heeft de afgelopen periode een consistente groei laten zien. Op dit moment is Chicago, met een overstap in Rome, de populairste langeafstandsbestemming. De connectie Rome-Reykjavik is de populairste korte afstand bestemming. Op dit moment kunnen er in combinatie met partnerluchtvaartmaatschappijen meer dan 5.000 bestemmingen geboekt worden.

Johan Lundgren, CEO van easyJet zegt: “December was een recordmaand voor onze transferservice, ook januari is goed van start gegaan waarbij we de meeste groei zien op Berlijn Tegel en London Gatwick. We zijn de eerste wereldwijde overstapservice die is opgezet door een Europese budgetmaatschappij, en hebben een goede start gemaakt. Wij zijn erg trots om Cathay Pacific te verwelkomen als partner in de ‘Worldwide by easyJet’ transferservice. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging erg populair zal zijn bij onze klanten die op zoek zijn naar een gemakkelijke verbinding tussen Europa, het verre Oosten en zelfs verder. We blijven meer partners toevoegen aan ons ‘Worldwide by easyJet’ netwerk in 2019 en zullen ook uitbreiden naar andere grote Europese luchthavens waar we actief zijn.’’

De toevoeging van Cathay Pacific draagt bij aan easyJet’s bestaande samenwerkingen met lange afstand luchtvaartmaatschappijen als Emirates, Virgin Atlantic, Norwegian, WestJet en Singapore Airlines.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Slimme digitale toepassingen Google Maps voor Schiphol

Volgende bericht

Qatar Airways lanceert nieuwe filmische campagne in Hollywoodstijl

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."