Nieuws

CEO-wissel bij srprs.me

De Nederlandse aanbieder van verrassingsreizen srprs.me zet haar volgende stappen in de online reiswereld. De volgende stappen van het bedrijf gaan gepaard met een CEO-wissel. Symen Jansma vervangt de huidige CEO en mede-oprichter Raymond Klompsma. Na een periode van groei, gaat het bedrijf vanaf volgend jaar haar activiteiten buiten Nederland in Europa verder uitbreiden. Daarnaast introduceert het bedrijf nieuwe soorten reizen.

“Met Symen aan het roer ben ik ervan overtuigd dat srprs.me de volgende fase aankan. De ambities zijn nog steeds torenhoog en samen met het team gaat Symen deze ambities waarmaken”, aldus Raymond Klompsma. Symen Jansma, voorheen CEO van TravelBird, voegt hieraan toe: “Ik heb heel veel respect en waardering voor hoe Ray en zijn team met srprs.me al meer dan 100.000 reizigers een onbevangen avontuur hebben laten beleven. Er staat een stevig fundament waar wij nu vol enthousiasme op verder kunnen bouwen.” In de Europese reisbranche zijn veel veranderingen te zien in de reispatronen. Zo laat de reiziger zich steeds liever verrassen en geeft graag de touwtjes uit handen bij het boeken van een reis. Voor srprs.me biedt dit kansen buiten Nederland. srprs.me is van plan om volgend jaar, na Vlaanderen, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, uit te breiden naar diverse Europese landen en op deze manier door te groeien.

Naast de nieuwe avonturen in het buitenland, maakt srprs.me het ook mogelijk om voor een duurzame optie te kiezen per trein. Deze treinreis is bedoeld als volwaardig alternatief voor vlieg- en autoreizen en geeft reizigers de kans om Nederland te ontdekken per trein. In de toekomst is srprs.me van plan nog meer nieuwe manieren van reizen aan te bieden door bijvoorbeeld het toevoegen van extra lokale belevenissen aan de reis.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

 1. George
  13 november 2019 at 12:40

  Het succes”vogel” gaat er zeker weer een TravelBird geval van maken!

  Investeerders erbij halen, met miljoenen smijten, dan komt er een nieuw management team en wie weet hoeveel miljoenen deze keer de schuld aan crediteuren zal bedragen.
  Bij TravelBird was het geval meer dan 30, nu?
  En toch trots rondlopen! Succes ermee!

  • 25 december 2019 at 15:31

   Lopen teveel van dit soort mensen rond in de reisbranche…………….jammer.

Vorige bericht

Eerste toeristen komen terug uit Saoedi-Arabië

Volgende bericht

D-rt Groep houdt opnieuw event 'Around the World'

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."