Nieuws

Charmeoffensief Ryanair: spotgoedkope tickets

Na alle slechte berichten over geschrapte vluchten en ontevreden personeel, hoopt Ryanair het vertrouwen van de klant terug te winnen door 1 miljoen stoelen voor nog geen 10 euro in de verkoop te zetten. Zo vlieg je voor dit bedrag onder andere naar: Barcelona, Rome of Ibiza.

Ryanair schrapt de komende vijf weken zo’n vijftig vluchten per dag vanwege vakanties, stakingen onder het personeel en onderhoud van het materieel. Passagiers van de budget vliegmaatschappij ontvangen een e-mail als hun vlucht geannuleerd is. Naar schatting zijn door de annuleringen zo’n 308.000 tot 385.000 reizigers de dupe. Passagiers kunnen hun geannuleerde vlucht kosteloos omboeken of hun geld terugvragen.

Vorige week liet de airline nog weten dat passagiers geduld moeten hebben en dat er door de luchtvaartmaatschappij hard wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen die zijn ontstaan na het annuleren van 2.100 vluchten. “We hebben gezorgd voor extra klantenservice teams om onder andere te zorgen voor alternatieve vluchten en de terugbetalingsaanvragen. We verwachten dat het overgrote deel van deze voltooid is tegen het einde van deze week.”

De actie loopt vanaf oktober tot en met februari en geldt voor een enkele reis.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Juan Vazquez
    26 september 2017 at 11:36

    één euro wordt uiteindelijke duizend euro schade. Goedkoop is duurkoop.

Vorige bericht

West USA & West Canada Workshops door EurAm

Volgende bericht

20.000 deelnemers Disneyland Paris Magic Run Weekend

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.