Nieuws

Chartervlucht Buro Britain naar de Kanaaleilanden

Reizigers kunnen vanaf deze zomer vanuit Antwerpen rechtstreeks naar de Kanaaleilanden vliegen. Buro Britain start komend seizoen met een charter die dit mogelijk maakt. Iedere zaterdagochtend van 25 juni tot 3 september verzorgt Buro Britain vluchten van Antwerpen naar Jersey en Guernsey en retour in samenwerking met Cityjet. De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50 en de vluchtduur bedraagt ongeveer anderhalf uur. Daarnaast worden vanaf 23 april ook de chartervluchten vanuit Rotterdam naar Jersey en Guernsey weer hervat.
 
Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain: “De vluchten vanuit Antwerpen zijn ideaal voor reizigers die in het zuiden van het land wonen. Ze kunnen nu nog sneller naar de Kanaaleilanden, waar je je in een andere wereld waant op het bloemeneiland Jersey, met zijn witte stranden en helderblauwe zee, de country lanes, kastelen en ontelbare sagen. Wissel Jersey af met het kleinere Guernsey, waar rust en geschiedenis hand in hand gaan, en waar de ruige kust een waar wandelparadijs verbergt”.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Eerste VRIJ UIT CITYTRIPS acco's winter 2011-2012 boekbaar

Volgende bericht

Vier nominaties KLM voor SpinAward

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.