Nieuws

Chocoladescrub voor kids in familieskiresorts Frankrijk

Skiën en daarna relaxen. Het liefst op je eigen vakantieadres en met de hele familie. Het Frankrijk Huis speelt in op deze trend met de introductie van Wellness voor Kinderen in veertien populaire familieskiresorts in de Franse Alpen. Hier kunnen kinderen tussen de zes en zestien jaar genieten van een speciaal op hen afgestemde wellnessbehandeling. Dit varieert van chocoladescrub, massage, gezichtsbehandeling tot duomanicure met moeder of zus. Prijzen variëren van € 30 tot € 50 per behandeling. Wellness voor Kinderen wordt exclusief door Het Frankrijk Huis aangeboden in de CGH Residences , te vinden in moderne skioorden zoals La Plagne, Les Menuires, Tignes en in authentieke skidorpen als Les Carroz, Samoëns en Le Grand Bornand. Verblijf is in comfortabele en trendy ingerichte appartementen met aanvullend een wellnesscenter, gratis toegankelijk voor de gasten. Naast de geneugten van een overdekt zwembad, sauna, hammam en jacuzzi zijn er allerlei wellnessarrangementen te boeken. Vanaf dit seizoen uitgebreid met de speciale wellness menukaart voor kinderen.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Dolphin Cove Negril geopend

Volgende bericht

KLM start lijndienst naar Miami

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.