Nieuws

Christiano Ronaldo met hotelketen CR7-hotel naar NYC

Christiano Ronaldo heeft bekendgemaakt dat er een Pestana CR7-hotel in New York City komt. De voetballer onthulde dat deze week via zijn Twitter-account (met 92 miljoen volgers). Het wordt het eerste hotel van het bedrijf buiten Europa.

Eerder opende Ronaldo al hotels in Lissabon, Madeira en Madrid, dat vorige maand werd geopend. Het hotel in New York wordt gevestigd op 338 W 39th Street in Midtown. De kamers zullen worden beïnvloed door de kleuren en kunst van Portugal en beschikken over een espressomachines, koelkasten, USB-poorten, HD-TV en Wi-Fi.

Pestana, een Portugese toerisme- en vrijetijdsgroep met 91 hotels en 12.000 kamers over de hele wereld, laat weten dat het CR7-hotels perfect zijn voor mensen die voor sport leven. “De locatie in New York komt tegemoet aan sportfans met een fitnesscentrum, gezonde maaltijden en meer.”

De tarieven beginnen bij $ 91 dollar per nacht, afhankelijk van de verblijfsdata. Het volgende hotel met het merk Ronaldo zal naar verwachting in 2023 worden geopend in Manchester, waar Ronaldo een groot deel van zijn carrière doorbracht.

https://twitter.com/Cristiano/status/1412804774886612994

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Premier Canada: "Goede hoop op nieuwe stappen heropening"

Volgende bericht

“Stormloop op tickets TravDay“

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.