Christophe Lievens, sinds oktober 2018 retail marketing manager west markets voor Thomas Cook Hotels & Resorts, heeft laten weten dat voor hem het Thomas Cook-hoofdstuk ten einde is gekomen. “Het laatste jaar was het beste jaar van mijn leven! Het was een eer om deel uit te maken van Thomas Cook Hotels & Resorts”, zo laat hij weten op zijn zakelijke Facebook-pagina.

“Ik zie de laatste 24 uur als in een film. Waar het schip – dat onverwoestbaar had moeten zijn – een frontale klap kreeg. Nu zijn we op een punt aangekomen dat ik alleen nog maar de muziek van het orkest kan horen spelen en we rustig op weg zijn naar de reddingsboten. Gelukkig heeft het een goede afloop, dankzij de Belgische sociale zekerheid. De toekomst is voor ons allemaal erg rooskleurig, want we zijn de laatste jaren professioneel en persoonlijk gegroeid in onze rol. We verlaten dit schip met trots en wensen de hele Sunny Heart Family het allerbeste toe! We zullen elkaar opnieuw ontmoeten. En zoals in Céline’s liedje dat ik in mijn hoofd heb: My 💛 will go on…”

Lievens begon zijn carrière bij Thomas Cook in 2001 als reisleider op Tunesië, Zanzibar, Corfu, Kos en Gran Canaria. “Dat was een mooi begin van mijn loopbaan binnen de reisorganisatie, omdat je op dat niveau te maken hebt met allerlei zaken en erg veel leert.” Na zijn avonturen als reisleider is hij aan de slag gegaan als manager in de horeca in thuisland België, in Antwerpen. “Dat was hartstikke leuk, maar werken in de horeca bleek niet mijn passie te zijn, werken voor een reisorganisatie vind ik namelijk nóg leuker. Ik ben van het type: ik doe het goed of niet en koos uiteindelijk weer voor de reiswereld.”