Nieuws

Cigdem Akin nieuwe Key Accountmanager Retail bij Corendon

Deel dit artikel

Cigdem Akin wordt per 1 mei Key Accountmanager Retail van Corendon. De Key Accountmanager is verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de retail, is een vraagbaak bij problemen en organiseert studiereizen. Akin rapporteert rechtstreeks aan Debora de Roos, Directeur Marketing van Corendon en commercieel verantwoordelijk voor de retail.

“Wij geloven in de partnerships met onze retailers. Met het benoemen van een Key Accountmanager Retail krijgt dit kanaal een duidelijk aanspreekpunt”, zegt Debora. Cigdem Akin rapporteerde voorheen aan Dick Gussen, die zich sinds het begin van 2022 richt op brandmanagement en de merkpositionering van de merken van Corendon.

Projecten
Cigdem is al sinds 2004 werkzaam bij Corendon. Ze begon naast haar studie als bijbaantje op de reserveringsafdeling en stroomde daarna door naar de afdeling Sales & Marketing. Binnen deze afdeling heeft zij diverse functies bekleed. In de afgelopen zeven jaar heeft ze al reisagenten en het marketingmanagement bij verschillende projecten ondersteund. Daarnaast was zij zeer actief met het organiseren van evenementen, vakantiebeurzen, workshops en studiereizen. In haar nieuwe rol zal zij zich vooral richten op het retailkanaal in Nederland.

Directeur marketing
Sinds haar afstuderen in 2004 is Debora al actief in de reisbranche. Van 2007 tot en met 2018 was ze in diverse functies actief bij TUI, waarvan de laatste jaren als Head of Channel Management. In 2019 startte zij bij Corendon als CRM Manager en groeide al snel door naar de functie Head of Customer Experience en Content. Sinds 1 december 2021 is zij Directeur Marketing en verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten voor de touroperator en airline in Nederland, België, Denemarken en Curaçao.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Avila Reizen zoekt verkoopmedewerker Midden-Oosten (32-39u per week)

Volgende bericht

ANVR en bonden bereiken akkoord over nieuwe cao

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.