Nieuws

Cirkel Vakanties meldt financieel onvermogen

Cirkel Vakanties te Laag-Keppel heeft financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Cirkel handelt tevens onder de namen Cirkel Vakanties, Happy Sport, Mambo, Mambo Outdoor & Travel, Mambo Travel, Reisotheek, S Tracks en  S‑Tracks.nl. 

Consumenten die onder de garantieregeling een reis van Cirkel Holland BV hebben geboekt krijgen het vooruitbetaalde reisgeld door SGR terugbetaald. Zij ontvangen binnen enkele dagen van de SGR een brief en/of een e-mailbericht waarin staat beschreven hoe zij moeten handelen om het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen.

Een claim kan ook worden ingediend via het Schadeformulier consument op de pagina Schade claimen op www.sgr.nl. In alle gevallen geldt dat de SGR verzoekt geen betalingen meer aan Cirkel Holland BV te doen, ook niet op uitdrukkelijk verzoek van een eventueel aangestelde curator. Betalingen gedaan na 20 september 2010 worden niet door SGR gegarandeerd. 

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Vertraging en annulering van vluchten door mist op Schiphol

Volgende bericht

Dinner Workshops ABC-eilanden regio Eindhoven groot succes!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.