Nieuws

Claire Silva versterkt het team van BuroSix

Deel dit artikel

Claire heeft ruime ervaring aan de bureauzijde in de communicatie en PR. “Ik was voornamelijk werkzaam als zelfstandige brand/ pr manager in de beauty en modebranche. Mijn werkzaamheden waren zeer divers en liepen per opdracht uiteen van positionering tot contentcreatie en van conceptontwikkeling tot public relations.”

Claire haalt veel energie uit samen groeien en successen boeken. Zo groeide de cosmetisch kliniek ‘waar zij verantwoordelijk was voor de communicatie’ van een kleine kliniek uit tot een grote organisatie met twee toplocaties in Rotterdam en Nijmegen aangevuld een skincare flagshipstore en webshop. Claire heeft haar diploma communicatie in Rotterdam behaald en heeft daarnaast ook een HBO diploma in media en eventmanagement. Ze specialiseerde zich tijdens haar studies in brand management en experience marketing waardoor zij voor iedere opdrachtgever strategisch nadenkt over de ultieme merkbeleving. Claire wordt bij BuroSix verantwoordelijk voor o.a. Zuid-Tirol, Portland en Oregon.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Sterkere samenwerking tussen de TUI Group Airlines

Volgende bericht

Reisprofessionals gaan veel meer betalen voor minder pensioen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.