CoronavirusNieuws

CLIA stopt met Nederland, België en Frankrijk

Met de aankondiging dat Paul Nuyens noodgedwongen moest stoppen met zijn functie als manager van CLIA België, Nederland en Frankrijk, bevestigt Andy Harmer (Director CLIA UK & Ireland) aan TravelPro dat deze afdelingen van Cruise Lines International Association sluiten.

Het Global Executive Committee heeft deze beslissing moeten nemen nu veel rederijen stilliggen door het coronavirus en er geen cash flow is. Harmer laat weten dat het tijdelijk is. “We will be back shortly.”

Nederlandse reisagenten die lid zijn van CLIA Nederland worden geadviseerd om vragen in het Engels te sturen naar ukinfo@cruising.org.

 

 

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Kamer wil beleid dat vakanties naar 'oranje' landen verbiedt

Volgende bericht

Video - Webinar regio Valencia

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."