Nieuws

Club Med opent nieuwe luxe villa’s op Mauritius

Komende week opent Club Med haar nieuwe luxe villa’s op Mauritius. De villa’s, 23 in totaal, zijn gelegen binnen het Clubdorp La Plantation d’Albion (5 drietanden). Hiermee zet Club Med een volgende stap binnen de ingeslagen upmarket strategie.

GM’s, de klanten van Club Med, kunnen kiezen uit 3 types. De grootste villa heeft 5 slaapkamers, is 296 m2 groot, heeft een living van 98 m2  en is geschikt voor maximaal 8 volwassen en 4 kinderen. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een compleet ingerichte keuken, diverse audio en video apparatuur, wifi, meerdere badkamers en aparte toiletruimtes. 
 
Club Med Finest agenten onder de indruk
Afgelopen week is een selecte groep Finest agenten teruggekeerd van Mauritius. Op uitnodiging van Club Med en Air Mauritius werd een bezoek gebracht aan het compleet gerenoveerde Clubdorp La Pointe aux Canonniers (4 drietanden). Na één overnachting heeft de groep een landexcursie gemaakt over het groene eiland om zo ook een goede indruk van deze populaire vakantiebestemming te krijgen. De laatste nachten verbleef de groep in La Plantation d’Albion, waarbij uiteraard veel tijd was ingeruimd om als eerste Nederlandse reisagenten een exclusief bezoek te brengen aan de nieuwe villa’s. 


Unieke kortingsactie
Reisagenten kunnen deze meivakantie extra voordeling kennismaken met de all inclusive formule van Club Med. Ze ontvangen maar liefst tot circa 55% korting op een pakketreis inclusief vlucht, transfer en zeven nachten verblijf op basis van all inclusive met vertrek op zaterdag 1 mei vanaf Amsterdam naar Marrakech of Agadir. De aantrekkelijke prijzen zijn ook geldig voor een partner en eventueel kinderen tot 18 jaar. In plaats van € 1505 per persoon betaalt de agent € 695 per persoon naar Club Med Agadir. Agenten kunnen ook kiezen voor Marrakech La Palmeraie waarvoor ze € 795 per persoon betalen in plaats van de normale prijs van € 1749 per persoon. Ook voor de kinderen gelden sterk gereduceerde tarieven. Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Vol = vol. Voor boekingen of nadere inlichtingen kunnen agenten mailen aan sales.nl@clubmed.com of bellen met de afdeling Sales (020-6070623). Lees meer in TravelPro 14 van volgende week donderdag.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

1 april - Deel 1 Jiskefet - Crediteuren-Debiteuren 1 April

Volgende bericht

Reisburo Nijenhuis meldt faillissement

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.